GO:WORK ApS

Lagermedarbejder i Århus - Århus

All jobs Print Apply
English

Job

Active since 23-04-2018 Job category Logistics: Procurement & Supply...
Location Århus Level -
Educational level GCSE / A-Level / Highscho... Employment type Temporary employment
Hours 12 - 28 Salary -

STUDIEJOB I ÅRHUS


Har du lyst til at arbejde 3-4 dage om ugen i et job, hvor samarbejde, effektivitet og overholdelse af deadlines er i fokus? Så er du måske den vikar vi står og mangler! GO:WORK er et vikar- og rekrutteringsbureau, som lige nu søger vikarer til containertømning og -pakning i Århus på vegne af vores kunde.


Jobbet

Som vikar hos vores kunde kommer du til at pakke og sortere varer, tømme containere og andet forefaldende lagerarbejde. Der arbejdes efter en række deadlines, som alle arbejder målrettet efter at overholde. Arbejdstiden og arbejdsbyrden er varierende. Jobbet er fysisk krævende, så det kræver at du kan tage godt fat og trives med et højt arbejdstempo, samtidig med at du kan bevare kvaliteten af det job du udfører.


Din profil

Vi forestiller os at du er studerende eller har et deltidsjob, du gerne vil supplere op. Jobbet er perfekt til dig, der kan arbejde minimum 3 gange om ugen, og gerne mere. Derudover forestiller vi os, at du er fleksibelt indstillet og engageret går til dine opgaver. Det er vigtigt, at du sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Du trives med samarbejde og er typen som bliver på arbejdspladsen til arbejdet er færdiggjort.


Arbejdstider

Der er tale om et job, hvor timetallet kan variere. Du kan dog forvente 3-4 vagter om ugen, der typisk vil være i hverdage fra kl. 06:00 til 15.00.


Arbejdet starter snarest muligt og løber på ubestemt tid.


Løn: 141,- pr time


BEMÆRK

Virksomheden flytter til Omega ved Hinnerup i løbet af maj måned. Det er derfor væsentligt at du har mulighed for at 'flytte' med.


Ansøgning

Jobbet søges ved at trykke "Apply" på denne side.

Hvis du har spørgsmål angående jobbet er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 66 10 65 00, imellem kl. 10.00-15.00.


Om os

GO:WORK er et vikar- og rekrutteringsbureau, som arbejder sammen med mange spændende og forskellige virksomheder. Hos GO:WORK er personlige relationer og indsigt vigtigt for os i forhold til vores kandidater. GO:WORK er den perfekte løsning for dig, der har brug for et job, du kan tilpasse din hverdag.

Læs mere på: GO:WORK.DK eller på vores facebook side: FACEBOOK.COM/GOWORK.

More information
This listing is a part-time job

Job category Logistics: Procurement & Supply chain
Industry / Industries Logistics & Supply Chain
Region Denmark
Keywords Lagerarbejde, Århus, deltid, vikariat, gowork, work, student, job

Contact information

Name GO:WORK ApS

Location

Apply