GO:WORK ApS

SOMMERJOB I KOLDING - Kolding

All jobs Print Apply
English

Job

Active since 04-05-2018 Job category Production (Operators)
Location Kolding Level Entry level / Graduate
Educational level GCSE / A-Level / Highscho... Employment type Temporary employment
Hours 37 - 0 Salary 130,20 DKK/TIME
SOMMERJOB I KOLDING

Har du lyst til at arbejde fuldtid i et job, hvor samarbejde, effektivitet og overholdelse af deadlines og måltal er i fokus? Så er du måske den vikar vi står og mangler! GO:WORK er et vikar- og rekrutteringsbureau, som lige nu søger vikarer til ufaglært produktionsarbejde i Kolding på vegne af vores kunde.


Jobbet

Som vikar hos vores kunde kommer du til at arbejde i et travlt produktionsmiljø. Der arbejdes efter en række deadlines og måltal, som alle arbejder efter at overholde.

Jobbet er krævende. Det betyder at du er morgenfrisk og trives med et højt arbejdstempo, samtidig med at du kan bevare kvaliteten af det job du udfører.


Din profil

Vi forestiller os at du eksempelvis er færdig med dit studie og har behov for et sommerjob – eller du er imellem jobs og har behov for et midlertidig arbejde. Jobbet er perfekt til dig, der kan arbejde mandag til fredag i juni, juli og august. Derudover forestiller vi os, at du er fleksibelt indstillet og engageret går til dine opgaver. Det er vigtigt, at du sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Du trives med samarbejde og er typen som bliver på arbejdspladsen til arbejdet er færdiggjort.


Arbejdstider

Der er tale om et fuldtidsjob. Arbejdstiden er mandag til fredag: 05:50-14:55.


Arbejdet starter i juni og løber frem til slut august, med mulighed for forlængelse


Løn: 130,20 kr. i timen.


Om os

GO:WORK er et vikar- og rekrutteringsbureau, som arbejder sammen med mange spændende og forskellige virksomheder. Hos GO:WORK er personlige relationer og indsigt vigtigt for os i forhold til vores kandidater. GO:WORK er den perfekte løsning for dig, der har brug for et job, du kan tilpasse din hverdag.
Læs mere på: GO:WORK.DK eller på vores facebook side: FACEBOOK.COM/GOWORK.More information
This listing is a full-time job

Job category Production (Operators)
Industry / Industries Recruitment
Region Denmark
Keywords

Contact information

Name GO:WORK ApS

Location

Apply