GO:WORK ApS

Ufaglært chauffør til Smørum - Smørum

All jobs Print Apply
English

Job

Active since 16-05-2018 Job category Logistics: Inventory, Warehouse...
Location Smørum Level Entry level / Graduate
Educational level GCSE / A-Level / Highscho... Employment type Temporary employment
Hours 25 - 37 Salary 123 kr./t.
Ufaglært chauffør (kræver blot almindeligt kørekort) – 2-3 mdrs. vikariat


Står du og mangler et job, og kan du lide at være fysisk i gang? Så er du måske den medarbejder, vi står og mangler. GO:WORK søger på vegne af vores kunde i Smørum en ufaglært chauffør til et længere vikariat.

Jobbet

Som medarbejder hos vores kunde kommer du til at køre reservedele ud til virksomhedens kunder, samt løse diverse forefaldne opgaver.


Din profil

Du er engageret i dine opgaver, effektiv og overholder deadlines. Det er vigtigt, at du er stabil, og at du sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Du er grundig og selvstændig i din tilgang til arbejdet, og kan lide en struktureret arbejdsdag. Ydermere udfører du dit arbejde med fokus på god kundeservice, og du møder altid kunderne med et smil.
Jobbet kræver ingen tidligere erfaring, blot et almindeligt b-kørekort.


Arbejdstid

Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt, som løber i frem til sommeren 2018, med mulighed for forlængelse.

Arbejdstiderne er mandag-fredag kl. 9.15-15.00.


Løn: 123 kr./t.


Ansøgning

Jobbet søges via GO:WORK’s JOBPORTAL. Hvis du har spørgsmål angående jobbet er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 66 10 65 00, imellem kl. 10.00-15.00.


Om os

GO:WORK kan tilbyde midlertidige og permanente stillinger inden for en række forskellige fagområder. Hos GO:WORK sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. Vi arbejder fokuseret på, at der til enhver tid udvælges de absolut bedst egnede kandidater til de respektive jobs – kandidater med den rette holdning.

 

More information
This listing is a full-time job

Job category Logistics: Inventory, Warehouse and Drivers
Industry / Industries Logistics & Supply Chain
Region Denmark
Keywords Chauffør

Contact information

Name GO:WORK ApS

Location

Apply