GO:WORK ApS

Ufaglært gartnerimedhjælper til Odense N - Odense

All jobs Print Apply
English

Job

Active since 23-03-2018 Job category Agriculture
Location Odense Level Entry level / Graduate
Educational level GCSE / A-Level / Highscho... Employment type Temporary employment
Hours 24 - 37 Salary 140,39
Elsker du at have et arbejde, hvor du fysisk er i gang hele dagen igennem, og har noget imellem hænderne hele tiden? Så er du måske den gartnerimedarbejder vi leder efter. GO:WORK er et vikar- og rekrutteringsbureau der lige nu søger medarbejdere på vegne af vores kunde i Odense N.


Jobbet
Dine arbejdsopgaver vil være pakning af diverse blomster, at stikle stiklinger eller andre forefaldende opgaver. Disse opgaver kræver af dig, at du kan arbejde hurtigt og er struktureret. Du kommer til at arbejde i et effektivt arbejdsmiljø, hvor alle arbejder sammen for at opnå deadlines.
Jobbet foregår hos et gartneri i Odense N, hvor du kan forvente, at der bliver travlt i foråret. 


Dig
- Du arbejder hurtigt og struktureret, men går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.
- Du er fleksibel: Da ordremængden kan være voldsom i perioder, er det vigtigt, at du kan blive til arbejdet er fuldført.
- Du er ikke bange for at tage fat, og trives med et fysisk krævende job.
- Det er et krav, at du er flydende i mundtlig og skriftlig dansk.


Arbejdstider og løn
Der er opstart på vikariatet i uge 15, 16 og 17, og det vil være fuldtid, mandag til fredag. Vikariatet løber frem til uge 22 - med mulighed for forlængelse. Arbejdstider kan være varierende, men ligger typisk mellen kl. 7:00-15:30 mandag til fredag. 37 timers arbejde om ugen.
Løn 140,39 kr. i timen.


Interesseret?
Jobbet søges ved at trykke på "apply" og udfylde spørgeskemaet. Vi arbejder løbende med de indsendte ansøgninger, så send derfor din ansøgning hurtigst muligt, hvis opslaget har interesse.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i tidsrummet 10:00 - 15:00 på telefonnummer: 66 10 65 00, imellem kl. 10.00-15.00.


Om GO:WORK
GO:WORK kan tilbyde midlertidige og permanente stillinger inden for en række forskellige fagområder. Hos GO:WORK sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. Vi arbejder fokuseret på, at der til enhver tid udvælges de absolut bedst egnede kandidater til de respektive jobs – kandidater med den rette holdning.


Læs mere på: GO:WORK.DK eller på vores facebook side: FACEBOOK.COM/GOWORK.

More information
This listing is a full-time job

Job category Agriculture
Industry / Industries Agriculture
Region Denmark
Keywords deltid, gartneri, vikariat, fuldtid, arbejde, studerende

Contact information

Name GO:WORK ApS

Location

Apply