GO:WORK ApS

Ufaglært pakke/sorteringsarbejde i Kolding - Kolding

All jobs Print Apply
English

Job

Active since 17-05-2018 Job category Production (Operators)
Location Kolding Level Entry level / Graduate
Educational level GCSE / A-Level / Highscho... Employment type Temporary employment
Hours 20 - 37 Salary 130.25
Står du og mangler et job, og kan du lide at være fysisk i gang og er god til at arbejde effektivt og detaljeorienteret? Så er du måske den medarbejder vi står og mangler. GO:WORK søger på vegne af vores kunde en pakkerimedarbejder, evt. en studentermedhjælper, til et lager i Kolding.

Jobbet

Som medarbejder hos vores kunde kommer du til at pakke og sortere varer på et lager, og diverse små opgaver der hører sig til på et lager. Virksomheden ligger i Kolding, og er et sted, hvor der er gang i den og en masse unge mennesker, så du vil blive en del af et ungt og dynamisk miljø.

Din profil

Du er engageret i dine opgaver, effektiv og overholder deadlines. Det er vigtigt, at du er stabil, og at du sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Du er grundig og selvstændig i din tilgang til arbejdet, og kan lide en struktureret arbejdsdag. Ydermere er du omhyggelig og lægger stor vægt på at udføre dit arbejde med fokus på høj kvalitet.

Jobbet kræver ingen tidligere erfaring.

Arbejdstid

Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt, som løber frem til og med juli, med mulighed for forlængelse. Der vil være arbejde 3 til 4 dage om ugen fra kl. 07:00 til kl. 15:00, hvor den ene af dem vil være fredag fra kl.07:00 til kl. 19:00.

Løn: 130.25kr./t.


Ansøgning

Jobbet søges ved at trykke på "apply" og udfylde spørgeskemaet. Vi arbejder løbende med de indsendte ansøgninger, så send derfor din ansøgning hurtigst muligt, hvis opslaget har interesse.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i tidsrummet 10:00 - 15:00 på telefonnummer: 66 10 65 00, imellem kl. 10.00-15.00.


Om GO:WORK

GO:WORK kan tilbyde midlertidige og permanente stillinger inden for en række forskellige fagområder. Hos GO:WORK sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. Vi arbejder fokuseret på, at der til enhver tid udvælges de absolut bedst egnede kandidater til de respektive jobs – kandidater med den rette holdning.
Læs mere på: GO:WORK.DK eller på vores facebook side: FACEBOOK.COM/GOWORK.

More information
This listing is a part-time job

Job category Production (Operators)
Industry / Industries Logistics & Supply Chain
Region Denmark
Keywords Arbejde, Kolding, vikar, studiejob, fuldtid

Contact information

Name GO:WORK ApS

Location

Apply