GO:WORK ApS

Ufaglært produktionmedarbejder i Vejle - Vejle

All jobs Print Apply
English

Job

Active since 12-04-2018 Job category Production (Operators)
Location Vejle Level Entry level / Graduate
Educational level GCSE / A-Level / Highscho... Employment type Temporary employment
Hours 20 - 37 Salary 143,05
Står du og mangler et job, og kan du lide at være fysisk i gang og er god til at arbejde effektivt og detaljeorienteret? Så er du måske den medarbejder vi står og mangler. GO:WORK søger på vegne af vores kunde en produktionsmedarbejder til en produktionsvirksomhed i Vejle.

Jobbet

Som medarbejder vil du blive en del af en fødevarevirksomhed. Du vil komme ud for følgende arbejdsopgaver:
- Pakning
- Pallettering
- Vakuumering 

Din profil

Du er engageret i dine opgaver, effektiv og overholder deadlines. Det er vigtigt, at du er stabil, og at du sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Du er grundig og selvstændig i din tilgang til arbejdet, og kan lide en struktureret arbejdsdag. Ydermere er du omhyggelig og lægger stor vægt på at udføre dit arbejde med fokus på høj kvalitet.

Jobbet kræver ingen tidligere erfaring.

Arbejdstid

Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt, med 3-5 vagter om ugen. Arbejdstiderne er mandag-torsdag kl. 7.00-15.00, og fredag 7.00-13.00.

Løn: 143,05 kr./t.


Ansøgning

Jobbet søges ved at trykke på "apply" og udfylde spørgeskemaet. Vi arbejder løbende med de indsendte ansøgninger, så send derfor din ansøgning hurtigst muligt, hvis opslaget har interesse.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i tidsrummet 10:00 - 15:00 på telefonnummer: 66 10 65 00, imellem kl. 10.00-15.00.


Om GO:WORK

GO:WORK kan tilbyde midlertidige og permanente stillinger inden for en række forskellige fagområder. Hos GO:WORK sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. Vi arbejder fokuseret på, at der til enhver tid udvælges de absolut bedst egnede kandidater til de respektive jobs – kandidater med den rette holdning.
Læs mere på: GO:WORK.DK eller på vores facebook side: FACEBOOK.COM/GOWORK.

More information
This listing is a full-time job

Job category Production (Operators)
Industry / Industries Logistics & Supply Chain
Region Denmark
Keywords Arbejde, Vejle, vikar, studiejob, deltid

Contact information

Name GO:WORK ApS

Location

Apply