GO:WORK ApS

Ufaglært produktionsmedarbejder til lager i Holsted - Holsted

All jobs Print Apply
English

Job

Active since 15-05-2018 Job category Production (Operators)
Location Holsted Level Entry level / Graduate
Educational level GCSE / A-Level / Highscho... Employment type Temporary employment
Hours 0 Salary 120
Brænder du for at være en del af et team, hvor samarbejde står højest på dagsordenen? Er du god til at hjælpe til dér, hvor der er brug for det og har du overblikket, der skal til for at være med til at skabe det optimale flow i et velfungerende team? Så er du måske den vikar, GO:WORK søger på vegne af vores kunde i Holsted.


Jobbet

Arbejdet foregår i virksomhedens lager, hvor du, sammen med dit team, vil få ansvar for at gøre status, samt udføre andre forefaldende opgaver. 


Din profil

Vi forventer, at du er hurtig på fingrene og kan skrive og læse dansk. Du er mødestabil og sætter en ære i at møde til tiden. Du er fleksibel og har mod på at blive et par ekstra timer, hvis behovet opstår. Samtidig er du en god kollega med en høj arbejdsmoral, som har lyst til at være en del af et team, hvor kvalitet og leveringssikkerhed er i højsædet.


Arbejdstid

Der er tale om et job, hvor timetallet kan variere. Du kan dog forvente 2-3 vagter om ugen, der typisk vil være inden for tidsrummet: Hverdage 7:00-15:30.

Arbejdet starter i uge 22 og løber frem til og med juni, med mulighed for forlængelse.

Timelønnen: 120 kr./time


Ansøgning

Jobbet søges ved at trykke på "apply" og udfylde spørgeskemaet. Vi arbejder løbende med de indsendte ansøgninger, så send derfor din ansøgning hurtigst muligt, hvis opslaget har interesse.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i tidsrummet 10:00 - 15:00 på telefonnummer: 66 10 65 00, imellem kl. 10.00-15.00.


Om os

GO:WORK kan tilbyde midlertidige og permanente stillinger inden for en række forskellige fagområder. Hos GO:WORK sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. Vi arbejder fokuseret på, at der til enhver tid udvælges de absolut bedst egnede kandidater til de respektive jobs – kandidater med den rette holdning.Læs mere på: www.go-work.dk eller https://www.facebook.com/GoWork-1038258832854234/?fref=ts

More information
This listing is a full-time job

Job category Production (Operators)
Industry / Industries Recruitment
Region Denmark
Keywords vikar, produktion, holsted

Contact information

Name GO:WORK ApS

Location

Apply