GO:WORK ApS

Ufaglærte montagemedarbejdere til moderne virksomhed i Vejen - Vejen

All jobs Print Apply
English

Job

Active since 17-05-2018 Job category Production (Operators)
Location Vejen Level -
Educational level GCSE / A-Level / Highscho... Employment type -
Hours 37 - 40 Salary 120
Brænder du for at være en del af et team, hvor samarbejde står højest på dagsordenen? Er du god til at hjælpe til dér, hvor der er brug for det, og har du overblikket, der skal til for at være med til at skabe det optimale flow i et velfungerende team? Så er du måske den vikar, GO:WORK søger på vegne af vores kunde i Vejen.

Om jobbet
Arbejdet foregår i virksomhedens montageafdeling, hvor du, sammen med dit team, vil få ansvar for at samle og pakke armaturer af høj kvalitet.
Arbejdsopgaverne vil variere i løbet af en arbejdsuge, da der er en løbende arbejdsrotation, hvor du vil være tilknyttet flere forskellige arbejdsstationer. Arbejdspladsen er et rigtig behageligt miljø, med en nærværende og venskabelig omgangstone, samt god humor.
Jobbet kræver ingen tidligere erfaring med denne slags arbejde.

Arbejdstider
Vikariatet starter hurtigst muligt, og løber foreløbig indtil uge 29, med mulighed for forlængelse.
Arbejdstiderne vil være som følgende: Mandag-fredag: kl. 7:00 – 15:25
Der aflønnes efter overenskomsten - timelønnen er kr. 120,-

Om dig
Vi forventer, at du tænker logisk og trives med at arbejde sammen med et hurtigt arbejdende og kompetent team. Du er hurtig på fingrene, meget detaljeorienteret, og har nemt ved at sætte dig ind i nye opgaver.
Det er vigtigt, at du er mødestabil og sætter en ære i at møde til tiden. Du er fleksibel og har mod på at blive et par ekstra timer, hvis behovet skulle opstå. Samtidig er du en god kollega med en høj arbejdsmoral, som har lyst til at være en del af et team, hvor kvalitet og leveringssikkerhed er i højsædet.

Det er nødvendigt at kunne skrive og læse dansk.

Ansøgning
Jobbet søges ved at trykke på "apply" på denne side. Vi arbejder løbende med de indsendte ansøgninger, så send derfor din ansøgning hurtigst muligt, hvis opslaget har interesse.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i tidsrummet 10:00 - 15:00 på telefonnummer: 66 10 65 00

Om GO:WORK
GO:WORK er et vikar- og rekrutteringsbureau, som arbejder sammen med mange spændende og forskellige virksomheder. Hos GO:WORK er personlige relationer og indsigt vigtigt for os i forhold til vores kandidater.

More information
This listing is a full-time job

Job category Production (Operators)
Industry / Industries Manufacturing
Region Denmark
Keywords Job, fuldtid, Vejen, montage, arbejde

Contact information

Name GO:WORK ApS

Location

Apply